Hoe word ik lid

 

De Golf Cabrioletclub Nederland is opgericht op 31 december 1990 en heeft sinds die tijd een gestage groei meegemaakt tot de vereniging die het vandaag de dag is. Iets meer dan 125 enthousiaste leden delen dezelfde hobby/interesse en ondervinden veel plezier en profijt van het lidmaatschap. De club organiseert regelmatig evenementen en ritten op idyllische plekjes in Nederland.

Om de sfeer te proeven bent u van harte welkom als aspirant lid op een meeting.

Wie kunnen er eigenlijk lid worden?

Simpel……iedereen die in het bezit is (of komt) van een originele Volkswagen Cabriolet, gebouwd bij Karmann (dus helaas geen zelf-bouwers). Ook eigenaars van een kever cabriolet, New Beetle of EOS kunnen geen lid worden van de club. 

Je kunt je bij de Golf Cabrioletclub Nederland aanmelden door onderstaande gegevens te mailen naar secretaris@golfcabrioletclub.nl:

Voornaam en Achternaam    

Straatnaam en Huisnummer 

Postcode en Woonplaats   

Geboortedatum              

Telefoonnummer(s)       

Email-adres                 

Kenteken                                     

Type Golf Cabriolet (1, 3 ,4 of 6)   

Eventuele speciale uitvoering    

Bouwjaar                                     

De kosten voor het lidmaatschap in 2024 bedragen € 45,00 per kalenderjaar. Daarnaast dienen nieuwe leden een eenmalig inschrijfgeld te voldoen van € 10,00. Totaal dient dus het eerste jaar van lidmaatschap € 55,00 te worden overgemaakt.

Indien men in de periode van 1 Juli – 1 Nov lid wil worden gaarne eerst contact opnemen met de secretaris dit i.v.m. korting voor het lopende jaar. Vanaf 1 Nov betaald een nieuw lid weer gewoon € 50,00 maar dat is dan inclusief de contributie voor 2023.

Stort het bovenstaande bedrag op onze rekening, ING NL77INGB0000308743 t.n.v. Golf Cabriolet Club Nederland. Vermeld bij mededelingen je naam en adres. Je ontvangt dus geen acceptgiro o.i.d.

Je ontvangt, nadat we de juiste betaling en de inschrijfgegevens hebben ontvangen, van ons een bevestiging met je lidmaatschapsnummer en een clubsticker. Houd er dus rekening mee dat er twee à vier weken overheen gaan, alvorens je officieel aangemeld bent. De Golf Cabriolet Club is een vereniging die geheel gerund wordt door vrijwilligers.

Belangrijk: Je lidmaatschap wordt pas geactiveerd nadat de betaling ontvangen is.

Clubpas