Het organiseren van een evenement?

De Golf Cabrioletclub Nederland is een club van en door de leden. Voorgaande wil zeggen dat de ritten en de meerdaagse niet constant door de bestuursleden worden georganiseerd. Daar doen we als bestuur graag een beroep op de leden voor. Het voordeel hierbij is dat we veel verschillende plekken in Nederland kunnen bezoeken en bewonderen.

Wij roepen als bestuur dus leden op om een rit in hun omgeving te organiseren en zodoende hun woonomgeving presenteren aan de mede leden. Natuurlijk zullen wij als bestuur jullie ondersteunen met de organisatie van een evenement.

Voor 2023 zoeken wij nog leden voor de organisatie van de nazomer- en de herfstrit. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar 1 of meerdere leden die de meerdaagse van 2023 op zich willen nemen. Mocht je interesse in de organisatie van een rit in 2024 hebben mag je jouw zelf natuurlijk ook aanmelden.

Leden die een evenement willen organiseren kunnen voor meer informatie en begeleiding terecht bij onze evenementen coördinator Wim Meulenbrugge.
evenementen@golfcabrioletclub.nl

compass