Meerdaagse meeting 3-4-5 Juli 2015

Ook dit jaar is er weer een meerdaagse meeting. De afgelopen weken hebben Jenny en Jan van der Zeeuw, Connie en Radboud Maas en Lia en Piet Schäfer hard gewerkt om een geweldige driedaagse meeting voor ons te organiseren in de omgeving van Monschau.
Monschau is een schitterend stadje met mooie vakwerkhuisjes gelegen in de Duitse Eifel. Het stadje heeft de slogan: “De parel van de Eifel”. Het belooft dus een weekend met mooie routes door een beboste en bergachtige omgeving te worden!
We verzamelen op vrijdag 3 juli in de omgeving van Roermond, op een locatie dicht bij de Duitse grens. De exacte locatie én de tijd waarop je hier wordt verwacht, worden later nog bekend gemaakt. Van hieruit starten we met de tocht naar Monschau. De route voert ons via de lokale wegen Duitsland in, zodat we veel kunnen zien van de mooie omgeving. De route voert ook langs de stad Aken. Aan u de keuze: wilt u de mooie stad Aken bezoeken, of rijdt u direct door naar Monschau om daar de omgeving alvast te verkennen? U kunt deze dag zelf indelen. Aan het eind van de middag kunnen we inchecken in het hotel. In het hotel wordt ’s avonds het diner voor ons geserveerd. Zaterdag staat in het teken van een bezoek aan Bitburg. Na een lekker ontbijt rijden we via een mooie route langs lokale wegen in de richting van deze oude stad in de Eifel, die uiteraard mede bekent staat om de bierbrouwerij, waar het bekende pilsener wordt gebrouwen. We brengen een bezoek aan de stad en lunchen hier (voor eigen rekening), daarna bezoeken we vanaf 14.00 uur de Bittburger Brouwerij.
Na dit bezoek rijden we via een andere route terug naar Monschau, waar we ’s avonds weer in het hotel dineren.
Na het ontbijt op zondagmorgen pakken we de koffers weer in de cabrio’s en gaan via een binnenroute terug richting Nederland. We stoppen in het stadje Maaseik in België. Hier sluiten we het weekend af met een gezamenlijke lunch. Maaseik ligt dicht bij de Nederlandse grens en vormt daarom een mooi eindpunt, van waaruit ieder op eigen gelegenheid terug naar huis kan gaan.

Voor alle details en kosten verwijs ik hier even naar de officiele uitnodiging die iedereen inmiddels per mail heeft ontvangen.