Nieuwjaarsetentje Nijmegen
days
8
4
hours
2
3
minutes
1
5
seconds
0
4
Aankomende meetings 2018

14-01-18 Nieuwjaarsetentje Nijmegen

Overige data komen zo spoedig mogelijk op de site.

Paruzzi
Winparts
Ernst
http://www.facebook.com/gccnl
Archief

De voorjaarsmeeting 2007 wordt in zijn geheel betaald door sponsoren, dat is uniek voor de GCCNL en daarom willen wij allereerst onze sponsoren met naam en toenaam benoemenHoofdsponsor:VW/Audi/Seat/Skoda dealer Auto Muntstad groep http://www.automuntstadgroep.nl/index.phpOverige sponsoren zijn:

  • Plus Rechtuyt uit Schoonhoven
  • RSV Schoonmaakdiensten uit Lopik
  • AC Restaurants en Hotels uit De Meern

Bij deze willen wij de sponsoren hartelijk danken voor hun bijdrage aan deze dag

Auto Muntstad Groep ‘Lekroute’

Zondag 6 mei

 De eerste meeting van dit jaar komt er weer aan! De meeste cabrio’s zullen al wel van stal gehaald zijn, want er zijn al wat zonnige dagen geweest. En nu maar duimen dat we het seizoen op zondag 6 mei a.s met mooi weer beginnen. De eerste route van dit jaar wordt georganiseerd door Ruben en Barbera Vijver. Al vanaf het prille begin lid van onze club en zeer trouwe bezoekers van onze meetings. Het is Ruben en Barbera gelukt om diverse sponsoren te krijgen voor deze meeting. Dankzij de gulle bijdragen van Auto Muntstad Groep (hoofdsponsor), Plus Rechtuyt, RSV Schoonmaakdiensten en AC Restaurant De Meern zijn er deze dag voor de leden geen kosten verbonden aan de meeting* en wordt er een lunchpakket verzorgd voor iedereen. (* geldt voor maximaal twee volwassenen per auto, derde volwassene betaald € 10.00, kinderen gratis) 

De route brengt ons naar het ‘Groene Hart’ van Nederland en leidt ons onder meer langs de rivier de Lek, langs leuke dorpen met rijke historie en mooie pandjes aan het water. Maar dat is niet alles! De dag begint namelijk met de ‘Mooiste Cabrio Verkiezing’. Leden die al wat langer lid zijn, weten ongetwijfeld nog dat dit een aantal jaar een leuke traditie is geweest. Deze traditie wordt (vooralsnog) eenmalig in ere hersteld. Zorg dus dat uw cabrio er deze dag picobello bij staat! O ja, wees op tijd, want met de verkiezing beginnen we de meeting.

 Als u zich nog niet aangemeld heeft: aanmelden is mogelijk tot en met 26 april bij Frank van Daalen. Dit kan per e-mail: evenementen@golfcabrioletclub.nl of telefonisch 0162-523094 (graag tussen 19.00 en 21.00 uur).   

Heel graag tot in De Meern!