Nazomermeeting Amsterdam
days
1
8
hours
1
5
minutes
1
2
seconds
5
1
Aankomende meetings 2017

10 September:
Nazomermeeting, Amsterdam

8 Oktober :
Herfstmeeting, Nijmegen

Paruzzi
Winparts
Ernst
http://www.facebook.com/gccnl
Archief

Het is weer tijd voor de nazomermeeting. De nazomermeeting vindt dit jaar plaats op 10 september 2017. Onze clubleden René en Patricia Hegt hebben voor ons een mooie route in de omgeving van Amsterdam uitgezet. 

Wij hopen op een mooie nazomerdag zodat we lekker dakloos kunnen rijden? Rijdt u ook mee over de grens tussen Noord-Holland en Utrecht? 

Op deze dag ontvangen René en Patricia ons in Brasserie De Hoge Dijk in Amsterdam. 

Vanaf 10.00 uur staat de koffie met gebak klaar bij: Brasserie De Hoge Dijk Abcouderstraatweg 46 1105 AA Amsterdam Tel. 0294-284281 

Volg onderstaande link voor de routebeschrijving naar de brasserie:http://www.dehogedijk.nl/dehogedijk/de-brasserie/de-houten-vier 

Let op: De parkeerplaats van de Brasserie is afgesloten met een slagboom. Je kunt gewoon een kaartje trekken. Bij je inschrijving ontvang je een gratis uitrijkaart. 

Om 11.00 uur starten we met een route die ons onder andere langs de Vecht en rond de plassen op de grens van Noord-Holland en Utrecht voert. 

We finishen vandaag in de buurt van Aalsmeer. Met de exacte locatie zijn René en Patricia nog mee bezig. Die wordt dan ook op het routeboek bekend gemaakt 

Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk een week voor de meeting (2 september 2017) bij Piet, via de e-mail: evenementen@golfcabrioletclub.nl (heeft de voorkeur!) of telefonisch: 0575-567571. Eventueel telefonisch aanmelden gaat het beste in de avond. Je ontvangt na de aanmelding een bevestiging. Let op: Zolang je geen bevestiging heb gekregen bent je dus nog niet aangemeld. 

Bij de aanmelding moet je jouw lidnummer, naam, woonplaats, het aantal volwassenen en evt. kinderen (met leeftijd) dat deel zal nemen opgeven. 

Vanwege het aantal deelnemers, dat wij 1 week voor de meeting moeten doorgeven, verzoeken we iedereen zich tijdig, maar echt uiterlijk 2 september 2017, aan te melden. 

Betalen voor de meeting Je kunt voor de nazomermeeting vooraf betalen. Bij vooraf betalen moet de betaling uiterlijk 29 augustus 2017 op de rekening van de club staan. Bij de bevestiging van de aanmelding voor de nazomermeeting zal ik het verschuldigde bedrag meedelen. Vooraf betalen op rekeningnummer van de club NL77INGB0000308743 t.n.v. Golf Cabriolet Club Nederland. Onder vermelding van het lidnummer en ‘Nazomermeeting’